Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că ați reușit să găsiți pe cineva care să vă accepte defectele, care să vă iubească necondiționat și care să nu se uite la prețurile la bar. Să aveți o căsnicie fericită!

🎈 Ziua de naștere

Să-ţi dea Domnul sănătate, Judecată înţeleaptă, Viaţă lungă pământeasca, Ce doreşti să se-mplinească! De ziua ce aştepţi în prag Şi de frumosu-ţi nume Eu îţi doresc tot ce-i mai bun Şi fericire-n lume.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, sotul meu iubit! Ziua ta de nastere este un moment special pentru mine, pentru ca imi aminteste cat de mult te iubesc si cat de multe lucruri minunate am de sarbatorit alaturi de tine. Esti cel mai bun partener de viata pe care mi-l pot dori, si sunt recunoscatoare pentru fiecare moment petrecut alaturi de tine. Imi doresc ca acest an nou sa-ti aduca multe momente fericite, o sanatate de fier si impliniri pe toate planurile.

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări, nepotul meu drag, pentru a ajunge la majorat! Îți dorim multă fericire și mult succes în toate proiectele tale viitoare. Sperăm să avem ocazia să te vedem cum crești și cum te transformi într-un adult matur și responsabil. La mulți ani!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi apreciere pentru tot ceea ce faci şi pentru tot ceea ce eşti! Să ai parte de multe împliniri şi momente fericite în viaţa ta!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Fie ca toți visurile tale să devină realitate și să ai parte de multe realizări în viață!

💏 de Nuntă

Să vă bucurați de toate momentele frumoase și să depășiți împreună orice obstacol care v-ar putea apărea în cale.

La mulți ani Cumătra

Să ai parte de o zi specială și de multe momente frumoase alături de cei dragi, draga mea cumatra! La mulți ani și toate cele bune!

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

💏 de Nuntă

Cununie

Nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți, să vă respectați și să vă sprijiniți unul pe altul întotdeauna. Felicitări pentru cununie!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă dorim un 8 Martie special!

La mulți ani Urări

Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu multă bucurie și iubire! La mulți ani cu sănătate și fericire în noul an care începe!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

La mulți ani cu sănătate și fericire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de iubire, intelepciune si bucurie. Sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale si sa te simti apreciata si respectata.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)