Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, tati! Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit si iti doresc multa sanatate si fericire!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, băiatul nostru minunat! Îți dorim sănătate și fericire în toate momentele vieții tale și să te bucuri de toate surprizele pe care le aduce acest an de viață nou. Să râzi, să te joci și să descoperi lumea înconjurătoare cu ochii mari și curioși. Felicitări cu ocazia împlinirii primului an!

La mulți ani Urări

Îți doresc un an nou plin de realizări și împliniri, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, dragul meu! Sper ca anul acesta sa-ti aduca multa fericire, sanatate si realizari!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te iubesc şi asta e tot ce contează! Nu-mi pasă că ne mai certăm atât timp cât te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, sotul meu iubit! Esti motivul pentru care zambesc in fiecare dimineata si motivul pentru care ma simt cel mai norocos om din lume!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

La mulți ani Urări

Îți doresc să ai parte de multe zâmbete, împliniri și momente fericite în noul an care începe! La mulți ani cu dragoste și bucurie în suflet!

💏 de Nuntă

Romantice

Vă felicităm pentru că ați decis să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Sperăm că veți fi mereu fericiți și că veți petrece mult timp împreună.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai iubită! Ești o persoană specială și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Soarele nu ar străluci, cerul nu ar fi senin şi eu nu aş fi fericit dacă nu ai fii tu - Iubirea Vieţii Mele.

🎈 Ziua de naștere

Un îngeraş să te păzească_ O îmbrăţişare să te încălzească_ Un zâmbet să te facă fericită_ O inimă să te facă iubită... LA MULŢI ANI!!!

🎂 Aniversare

Fie ca acest nou an de viață să fie unul plin de realizări și de momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Un trandafir frumos, mereu îşi schimbă faţa, dar o prietenă adevărată rămâne toată viaţa. La mulţi anişori!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)