Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Haioase

De la burlaci la căsătoriți - sunteți o echipă acum! Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să nu vă dați seama când au trecut cei 10 ani! Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire, fericire și distracție!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multă iubire și fericire în căsnicia voastră! Felicitări pentru căsătorie și pentru o viață de cuplu minunată!

🎈 Ziua de naștere

In fiecare an, într-o zi speciala, suntem anunţaţi ca am mai adăugat un an la buchetul vieţii. Azi e rândul tău ca cineva să se gândească la tine si sa iţi amintească ca exişti. La Mulţi Ani in fericire, cu sufletul curat. Continuă să înflăcărezi inimile celor dragi, aşa cum numai tu ştii sa o faci!

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase, pline de iubire și de afecțiune! Sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

La mulți ani și o zi de naștere unică și specială, așa cum ești și tu! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să ai parte numai de momente frumoase în viața ta!

La mulți ani De ziua ta

Îţi urez o zi de naştere specială şi plină de voie bună alături de cei dragi! Să ai parte de multă iubire şi fericire în noul an care începe! La mulţi ani!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la majorat! Îți urez multă fericire, succes și sănătate în acest nou capitol al vieții tale!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Scumpă surioară, În această zi deosebită vreau să-ţi spun că eşti cea mai bună soră pe care mi-aş fi dorit-o. Mă mândresc că eşti sora mea. Îţi doresc tot binele din lume!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca ziua ta să fie la fel de minunată precum ești tu, draga noastră fiică! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase și împliniri în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi.

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani! Îți doresc să ai parte de multă încredere în tine, de multă fericire și de multe împliniri pe parcursul vieții tale!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

8 MARTIE coboară pe aripi de primăvară şi pentru că-i călător îţi aduce un mărţişor.

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsătorie și o viață plină de iubire și împliniri! Să aveți parte de o căsnicie lungă și fericită!

🎈 Ziua de naștere

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)