Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti cel mai bun sot din lume si ma simt norocoasa sa te am alaturi de mine in fiecare zi. La multi ani si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi de naștere să fie plină de râsete, bucurii și multă distracție, scumpa noastră nepoată! Îți dorim tot binele din lume și suntem aici pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care sa te simti fericita, optimista si plina de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multe momente frumoase și de multă fericire în acest nou an de viață! La mulți ani și să îți găsești mereu motive să zâmbești și să râzi!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să fie plină de bucurie, voie bună și multe flori frumoase pentru o femeie deosebită ca tine. La mulți ani, draga mea!

💏 de Nuntă

Să aveți o căsnicie plină de zâmbete, bucurie și aventuri frumoase.

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, mamica dragă! Îți urez multă iubire, sănătate și fericire în acest nou an de viață.

La mulți ani Mămica

Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să fii înconjurată mereu de iubirea și afecțiunea celor dragi. La mulți ani, mamă!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai bună prietenă! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de fericire, împliniri și aventuri noi.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Felicitari cu ocazia zilei tale de nastere! Sper ca anul acesta sa-ti aduca multe realizari si satisfactii!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet! Fie ca ziua ta de naştere să fie una specială, plină de momente fericite şi de amintiri frumoase!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai parte de multe realizari, impliniri si bucurii in noul an. Sa te simti fericita, optimista si plina de energie si sa ai parte de momente frumoase alaturi de cei dragi.

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că ați ales să vă uniți viețile și să împărtășiți toate momentele frumoase și dificile împreună. Să fiți mereu fericiți și să vă iubiți unul pe altul cu toată inima.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)