Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Urări

Îți doresc un an nou plin de realizări și împliniri, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute şi un minut durează 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine durează o veşnicie.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an in care sa te simti iubita, apreciata si respectata. La multi ani, cu ziua ta de nastere! Sa ai parte de pace, liniste si armonie in noul an si sa te bucuri de fiecare clipa. Sa ai curajul sa urmezi visurile tale si sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

💏 de Nuntă

Căsătorie

La mulți ani de căsnicie și să aveți parte de multă iubire și fericire în viața de cuplu! Felicitări cu această ocazie specială!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sora mea iubită, îți urez o zi de naștere extraordinară, plină de momente frumoase și de oameni dragi în preajma ta! Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo pentru mine și sper să-ți pot oferi la fel de mult sprijin și iubire ca și tu ai făcut-o pentru mine! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu, draga mea fiică! Îți urez multă fericire, sănătate și multe aventuri în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări, prietena mea cea mai bună, pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Sper că acest nou an va fi plin de multe experiențe frumoase, de multe împliniri și de multe aventuri alături de cei dragi. Îți dorim multă fericire și mult succes în toate proiectele tale viitoare. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă 365 de zile pe an pentru cei din jur eşti o oroare, azi e ziua ta şi pentru noi e sărbătoare. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

💏 de Nuntă

În această zi specială, vă doresc să fiți împreună mereu și să vă iubiți și să vă respectați unul pe altul. Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre!

La mulți ani De ziua ta

Sărbătorim astăzi naşterea ta şi îţi urez să ai parte de o zi de naştere minunată şi sărbătorită cu multă voie bună şi multă dragoste! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai bună prietenă! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de fericire, împliniri și aventuri noi.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Sărbătorim astăzi o persoană foarte specială – nașul meu! La mulți ani și multe realizări, dragul meu nașule. Îți doresc să ai parte de multă sănătate și fericire în viață.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Ştiu să gătesc dar ştiu şi să fac dragoste bine, ştiu să cert dar ştiu şi să alint, sunt pretenţioasă, dar şi merit, nu crezi, iubitule ?

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multe momente de bucurie și împliniri în căsnicia voastră! Felicitări pentru căsătorie și pentru un început frumos în viața de familie!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)