Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă iubire și susținere în acest nou an de viață! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multe aventuri și împliniri în acest nou an de viață! La mulți ani și sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic minunat! Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru felul in care ne iubesti si ne protejezi mereu. Fie ca acest an nou sa fie plin de bucurii si realizari, si sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Te iubim din tot sufletul si suntem recunoscatori ca esti alaturi de noi in fiecare zi.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Ştiu să gătesc dar ştiu şi să fac dragoste bine, ştiu să cert dar ştiu şi să alint, sunt pretenţioasă, dar şi merit, nu crezi, iubitule ?

💏 de Nuntă

Să vă sprijiniți unul pe altul în orice moment și să aveți o căsnicie plină de încredere și respect.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

! Să ne iubim ca doi nebuni, sub cerul luminat de stele, în care gândurile mele se-aprind ca nişte candele!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa te bucuri de pace, liniste si armonie. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi, fiind o zi frumoasa Şi ştiind că-i ziua ta, În parfumul dimineţii Ţin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii Pentru tine a sosit; Îţi doresc în a ta viată Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primeşte LA MULŢI ANI din partea mea.

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Nicolae! Să aveți parte de multă bucurie, generozitate și momente magice!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, nașule! Îți doresc să ai parte de multe realizări, să fii mereu încrezător și să te bucuri de toate momentele frumoase alături de cei dragi! Fie ca această zi să fie una specială, plină de voie bună și de emoții frumoase!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale. Sa ai curajul sa iti urmezi visurile si sa ai parte de realizari care sa te faca sa te simti mandra de tine. Sa avem un an plin de bucurii si satisfactii impreuna.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care sa te simti apreciata, respectata si iubita. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă felicit cu ocazia aniversării nunții voastre! Sper că veți fi mereu fericiți și împliniți împreună.

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de aventuri, descoperiri si momente de neuitat. Sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie si sa te simti apreciata si iubita.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)