Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Fie ca această zi să fie plină de îmbrățișări călduroase, de flori frumoase și de momente de neuitat. La mulți ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

În această zi specială, îți trimit cele mai sincere urări de fericire, sănătate și realizări. Să-ți fie inima mereu plină de bucurie. La mulți ani, Prietena mea!

La mulți ani Urări

Să ai parte de multă fericire și împliniri în viață! La mulți ani cu sănătate și bucurie, într-o zi de naștere plină de voie bună!

💏 de Nuntă

Romantice

Sărbătoriți această zi specială a nunții voastre știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

🎈 Ziua de naștere

La Mulţi Ani Iubire, La Mulţi Ani Fericire, La Mulţi Ani de 10 ori, hai că plec să cumpăr flori

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim un an nou minunat, plin de aventuri și de momente frumoase alături de cei dragi, fiica noastră iubită! Ești o sursă de inspirație și suntem mândri de tot ceea ce ai realizat până acum! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, dragul meu sot si tatic! Iti dorim sa ai parte de o zi speciala, plina de rasfat, cadouri si momente frumoase alaturi de cei dragi. Esti un om minunat, care aduce lumina si caldura in viata noastra si ne face mereu sa ne simtim iubiti si apreciati. Fie ca acest an nou sa fie la fel de minunat ca tine si sa-ti aduca multe impliniri si fericire.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, nașule! Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie la fel de specială precum ziua ta de naștere și să ai parte de multă fericire, sănătate și iubire.

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa te bucuri de pace, liniste si armonie. La multi ani!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, scumpa mea/scumpul meu! Ești o persoană specială și mă bucur să fiu aici să te sărbătoresc în această zi specială. Îți doresc multă fericire, împliniri și sănătate în acest nou an de viață. Sper că vei rămâne mereu un om bun și plin de compasiune, iar viața să îți ofere oportunități unice pentru a-ți atinge obiectivele și visurile. Să ai parte de multe momente frumoase și de multe amintiri de neuitat. La mulți ani!

💏 de Nuntă

Să aveți parte de multă dragoste, bucurie și zâmbete, în fiecare zi a căsătoriei voastre.

La mulți ani Urări

Îți urez să ai parte de multă dragoste, fericire și sănătate în noul an care începe! Sărbătorim astăzi nașterea ta cu multă voie bună și încântare! La mulți ani!

La mulți ani

La mulți ani și multe bucurii în viața ta! Să ai parte de o zi de naștere minunată, alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca ziua ta de nastere sa fie la fel de minunata precum esti tu! La multi ani, prietene drag!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)