Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nimeni nu-mi poate fura zâmbetul care-mi apare când mă gândesc la tine. Şi nimeni nu-mi poate fura inima, pentru ca ea deja îţi aparţine.

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de mine.

La mulți ani Mămica

Sper că acest an să îți aducă multe realizări și să îți ofere multe oportunități de a fi fericită. La mulți ani, mamica mea dragă!

🎈 Ziua de naștere

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm şi noi celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ti lipseşte, un mesaj de La Mulţi Ani de la cel ce te iubeşte

💐 Sărbatori

La mulți ani, de Sfântul Valentin! Dragostea să vă călăuzească mereu și să vă umple sufletele de fericire!

🎈 Ziua de naștere

Îți urez să ai parte de o zi de naștere minunată și să te bucuri de fiecare moment al acesteia. Fiecare an nou să îți aducă multe motive de bucurie și să îți îndeplinești toate visurile și aspirațiile. Să ai parte de multă iubire și fericire, iar viața ta să fie mereu plină de frumos și de lumină!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca ziua ta de nastere sa fie la fel de minunata precum esti tu! La multi ani, prietene drag!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă iubire și susținere în acest nou an de viață! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multă inspirație, sănătate și împliniri în acest nou an de viață, și să îți atingi toate obiectivele pe care ți le-ai propus!

🎈 Ziua de naștere

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Iţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră iubită! Sunteți un exemplu de generozitate, înțelepciune și iubire necondiționată. Vă dorim toate cele bune în ziua dumneavoastră specială!

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă 365 de zile pe an pentru cei din jur eşti o oroare, azi e ziua ta şi pentru noi e sărbătoare. La mulţi ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Eşti numai al meu iubitule De-ar fi toţi bărbaţii la fel de minunaţi ca tine n-ar mai exista femei nefericite! Îmi pare rău pentru ele, dar tu eşti al meu şi eşti singurul lucru din viaţa mea pe care nu sunt dispusă să-l împart cu nimeni.

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa te simti fericita, optimista si plina de energie in fiecare zi a noului an.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)