Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, iubitule! Este o zi speciala si sunt bucuroasa ca pot sa fiu alaturi de tine pentru a-ti ura felicitari sincere. Iti doresc multa sanatate, fericire si iubire, iar viata ta sa fie plina de momente frumoase alaturi de mine si familia noastra. Sper ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni din viata ta si sa-ti aduca multe satisfactii si impliniri. Te iubesc foarte mult si iti doresc o zi de nastere plina de surprize si bucurii!

La mulți ani Sora mea

Soră, sărbătorește-ți ziua de naștere în stil mare! La mulți ani și să ai parte numai de lucruri bune!

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă doresc să vă bucurați de fiecare moment din această zi specială și să vă iubiți la fel de mult ca în ziua nunții voastre! Felicitări cu ocazia aniversării!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Pentru fiul meu cel iubit, toate cele bune de ziua ta de naștere! Să ai parte de o zi minunată alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani și felicitări pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Îți doresc multă putere și încredere în tine, să reușești în tot ceea ce îți propui și să îți atingi toate visele!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Sperăm că ziua ta de naștere să fie una plină de zâmbete, de veselie și de momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu minunat!

🎂 Aniversare

50 ani

Felicitări cu ocazia aniversării de 50 de ani! Sănătate, fericire, împliniri și să ai parte de o zi plină de sărbătoare!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi îţi urăm o zi plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! LA MULŢI ANI!

🎈 Ziua de naștere

Sa fie un an in care toate visele tale sa devina realitate. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

💐 Sărbatori

De Sfântul Ioan, să aveți parte de multă sănătate, fericire și dragoste alături de cei dragi! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Haioase

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de fericiți și de îndrăgostiți cum sunteți astăzi.

La mulți ani Urări

Îți doresc un an nou plin de realizări și împliniri, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

La mulți ani, nașa mea iubită! Ești o persoană specială în viața mea și îți sunt recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea. Să ai parte de multe bucurii și împliniri.

💐 Sărbatori

De Ziua Națională, să fim mândri că suntem români și să prețuim tradițiile noastre! La mulți ani, România!

🎈 Ziua de naștere

Un cer senin şi fără nori, viaţa ta să fie. Să ai în cale numai flori, succes şi bucurie.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)