Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări pentru a ajunge la majorat! Îți urez să ai parte de multă fericire, de multă inspirație și de mult succes în viitor!

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase, pline de iubire și de afecțiune! Sărbătorire fericită!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de o căsnicie lungă și fericită, plină de iubire și respect reciproc! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început frumos în viața de cuplu!

💏 de Nuntă

Dragii mei, să vă bucurați de fiecare moment petrecut împreună, iar căsnicia voastră să fie plină de iubire, înțelegere și respect. Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă fie sufletele pline de pace și bucurie în această zi specială!

💏 de Nuntă

Haioase

Vă felicităm pentru că ați decis să vă uniți oficial și să începeți să vă iubiți, să vă respectați și să vă susțineți reciproc, chiar și atunci când celălalt este insuportabil. Să aveți o căsnicie fericită!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Un mesaj de iubire cu un singur scop: vreau să îţi şoptesc Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

💏 de Nuntă

Să vă iubiți unul pe altul la fel de mult ca în ziua în care v-ați căsătorit și să aveți o căsnicie lungă și fericită.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa te simti puternic, optimist si plin de energie in fiecare zi a noului an.

💏 de Nuntă

Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre! Să trăiți mereu cu iubire și să aveți parte de multe momente frumoase și fericite în căsnicia voastră.

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa te simti fericita, optimista si plina de energie in fiecare zi a noului an.

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, iubirea noastra! Esti cel mai frumos dar pe care l-am primit si suntem norocosi sa te avem in viata noastra. Iti dorim numai fericire si impliniri in fiecare zi!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)