Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La mulți ani, bunica mea adorată! Ești o persoană specială și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de zâmbete și fericire și sper să petrecem multe momente frumoase împreună.

💐 Sărbatori

-Sărbători fericite! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.

La mulți ani

La mulți ani și multe împliniri în viață! Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape - ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti sotul meu minunat, cel care mi-a adus zambetul pe buze in fiecare zi. La multi ani si multa fericire alaturi de mine!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață, fiica noastră iubită! Ești o persoană minunată și suntem fericiți să fim părinții tăi! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multe momente frumoase și de multe aventuri în acest nou an de viață, fiica mea dragă! Ești o persoană minunată și sunt aici mereu pentru tine, să te sprijin și să te ajut în orice fel pot! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că veți petrece restul vieții împreună și că veți fi mereu împreună, indiferent ce vi se va întâmpla în viață.

💏 de Nuntă

Dragii mei, vă felicit cu ocazia aniversării nunții voastre! Sper că veți fi mereu fericiți și împliniți împreună.

💏 de Nuntă

Romantice

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de îndrăgostiți și de fericiți cum sunteți astăzi și că veți petrece multe momente frumoase împreună.

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani pentru împlinirea vârstei de 50 de ani! Să ai parte de multe bucurii alături de cei dragi și să te bucuri de toate momentele frumoase ale vieții!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea dragă! Ești o persoană specială în viața noastră și îți mulțumim pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toate bucuriile și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

💐 Sărbatori

Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi de poveste! Învaţă să culegi din fiecare zi sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Sărbători Fericite!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

La mulți ani, fiul meu frumos și talentat! Să continui să crești și să te dezvolți în tot ceea ce faci!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)