Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

La mulți ani, fiica noastră dragă! Ești o persoană minunată și suntem mândri de tot ceea ce ai realizat până acum! Sperăm să avem parte de multe aventuri și momente frumoase împreună în viitor!

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte de multă fericire, iubire și sănătate în viața ta, cumatra mea dragă!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să simți mereu dragostea și susținerea celor dragi și să ai parte de fericire și împlinire în toate aspectele vieții tale. La mulți ani de Ziua Femeii!

💐 Sărbatori

1 Martie însorit și plin de bucurii! Primăvara să vă aducă noroc, sănătate și prosperitate!

🎈 Ziua de naștere

Un îngeraş să te păzească_ O îmbrăţişare să te încălzească_ Un zâmbet să te facă fericită_ O inimă să te facă iubită... LA MULŢI ANI!!!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă sănătate, fericire și împliniri în acest nou an de viață! La mulți ani și să îți atingi toate obiectivele pe care ți le-ai propus!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu, draga mea fiică! Îți urez multă fericire, sănătate și multe aventuri în acest nou an de viață! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Vă felicităm cu frumoasa aniversare de XX ani. Vă dorim din toată inima multă sănătate, bucurie şi pace sufletească. O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul D-voastră şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa veţi primi negreşit o ploaie de binecuvântări !

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea mai bună prietenă! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și susținerea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de fericire, împliniri și aventuri noi.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Scumpă surioară, În această zi deosebită vreau să-ţi spun că eşti cea mai bună soră pe care mi-aş fi dorit-o. Mă mândresc că eşti sora mea. Îţi doresc tot binele din lume!

🎂 Aniversare

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de râsete, bucurii și multă distracție! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun ce însemni pentru mine. Iţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori.

💏 de Nuntă

Haioase

Astăzi este ziua în care ați decis să vă încheiați viața de burlaci și să începeți viața de îngrijitori ai unei case. Nu uitați să vă păstrați calitățile de burlaci și să vă faceți timp și pentru distracție. Felicitări!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

💐 Sărbatori

8 Martie fericită! La mulți ani tuturor femeilor minunate din viața noastră!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)