Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Să fii sănătos și fericit în fiecare zi a anului!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

Să ai parte de o zi de naștere plină de râsete și momente de neuitat alături de cei dragi! Îți doresc numai bine și multă fericire în viața ta! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață, fiica noastră frumoasă! Îți dorim multă fericire și împliniri și suntem aici pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani! Îți doresc să ai parte de multă încredere în tine, de multă fericire și de multe împliniri pe parcursul vieții tale!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎉 La mulți ani, prietena mea minunată! Fie ca acest nou an să îți aducă zâmbete sincere, râsete nebune și împliniri din plin. Ești specială și meriți tot ce e mai bun în lume!

🎈 Ziua de naștere

Nu e de mirare că “Te iubesc” rimează cu “Te doresc”! Ambele au aceeaşi semnificaţie!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de aventuri, descoperiri si momente de neuitat. Sa te simti fericita, optimista si plina de viata si sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Pentru dragostea ta infinită, pentru pasiunea şi tandreţea ta, pentru toată fericirea – recunoştinţa şi dragostea mea pentru tine sunt nemărginite. Te ador şi te aştept să te răsplătesc.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti omul care mi-a transformat viata intr-o poveste de dragoste minunata si imi amintesc cu bucurie fiecare zi petrecuta alaturi de tine. La multi ani, dragul meu sot!

💏 de Nuntă

Haioase

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să uitați de toate greșelile pe care le-ați făcut în trecut. Felicitări pentru căsătorie!

La mulți ani

Îți urez un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Cununie

Felicitări pentru că ați găsit dragostea adevărată și pentru că ați decis să o sărbătoriți în fața tuturor celor dragi. Sperăm că nunta voastră este doar începutul unei căsnicii fericite și pline de iubire.

🎈 Ziua de naștere

Îţi doresc La Mulţi Ani şi multe bucurii trăite cu ai tai copii.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie una plină de râsete, bucurii și surprize plăcute, draga mea sora! Îți doresc să ai parte de toate lucrurile minunate pe care ți le dorești și sper să fii mereu fericită și împlinită! La mulți ani!

La mulți ani Mămica

La mulți ani, mamica mea frumoasă! Sper ca acest an să fie unul plin de iubire, sănătate și fericire pentru tine.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)