Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de iubire, intelepciune si bucurie. Sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale si sa te simti apreciata si respectata.

💏 de Nuntă

Cununie

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să rămână mereu în inimile voastre ca o amintire frumoasă. Felicitări pentru căsătorie și să aveți o căsnicie fericită!

La mulți ani

"Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu cei dragi! Îți doresc multă sănătate și fericire în noul an care începe. La mulți ani!"

🎈 Ziua de naștere

Primiţi petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să vă fie rod al bucuriei şi speranţei! Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniţi la orişicare pas. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra Dumneavoastră şi a celor dragi inimii Dumneavoastră. La mulţi ani fericiţi!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață, draga mea fiică! Îți doresc multă fericire, sănătate și împliniri și sunt aici mereu pentru tine, să te susțin și să te ajut oricând ai nevoie! La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Ca un bobocel de floare Să trăieşti în sărbătoare, Ca o floare înflorită Să te simţi mereu iubită, Ca un fir de iarbă fină Să fii scăldată în lumină Ca o gingaşă orhidee Să rămâi mereu femeie. Felicitări cu 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an.

La mulți ani

Îți doresc un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. Iţi doresc să mergi pe un drum numit viaţa, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire. Iţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire !

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră cea mai bună! Ești o persoană specială și suntem recunoscători pentru toată iubirea și susținerea pe care ni le oferi mereu. Îți dorim să ai parte de toată fericirea din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

La mulți ani Sora mea

Dragă soră, îți urez să ai parte de tot ce e mai bun în viață. La mulți ani și multă iubire!

🎈 Ziua de naștere

O zi de naștere minunată și plină de împliniri! Îți doresc numai fericire și sănătate, iar anul care vine să fie plin de succese și realizări! La mulți ani!

💏 de Nuntă

La mulți ani pentru voi doi, dragii mei! Vă doresc să aveți parte de multă iubire și armonie în viața voastră împreună.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie la fel de minunată precum ești tu, draga mea fiică! Îți urez multă fericire, sănătate și multe aventuri în acest nou an de viață! La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Sărbătoarea ta şi a primăverii Ultima ninsoare-ncarcă merii Dar curând ei plini vor fi de floare! Martie, mămico, sărbătoare!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)