Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani Mămica

Îți doresc multă sănătate și fericire în acest nou an de viață, și să ai parte de multe momente de bucurie și împlinire. La mulți ani, mamica mea iubită!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, dragă mea/ dragul meu! Aceasta este o etapă importantă în viața ta și este o dovadă a maturității și a creșterii tale personale. Îți doresc multă fericire și împliniri pe parcursul acestui nou capitol al vieții tale. Sper că vei avea parte de momente frumoase și experiențe unice, iar visurile tale să devină realitate. Să fii mereu înconjurat/ă de oameni care te iubesc și te susțin. La mulți ani!

💏 de Nuntă

La un an de la nunta voastră, vă transmit cele mai calde urări de iubire, unitate și armonie. Să fiți fericiți și împliniți în căsnicia voastră!

💏 de Nuntă

Cununie

Sărbătoriți această zi specială a cununiei știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Să ai parte de multă iubire, fericire și sănătate în acest nou an de viață! La mulți ani, sora mea dragă!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Mama Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mama - lacrima târzie, veşnica icoană, înger de-nălţare, candela aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

🎈 Ziua de naștere

Sărbători fericite și o zi de naștere minunată! Fie ca această zi să îți aducă numai bucurii și să te simți cu adevărat special/ă! La mulți ani!

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet! Fie ca ziua ta de naştere să fie una specială, plină de momente fericite şi de amintiri frumoase!

La mulți ani Cumătra

Să ai parte de multe momente frumoase și de multe împliniri în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere!

🎈 Ziua de naștere

Vă felicităm cu frumoasa aniversare de XX ani. Vă dorim din toată inima multă sănătate, bucurie şi pace sufletească. O viaţă trăită frumos, plină de demnitate, cu satisfacţia lucrului făcut din suflet, viaţă care atrage admiraţia celor din jurul D-voastră şi mulţumirea de sine ! Trăind aşa veţi primi negreşit o ploaie de binecuvântări !

🎈 Ziua de naștere

O zi din an este a ta. Şi pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreuna cu cei apropiaţi. La mulţi ani!

La mulți ani Cumătra

Sănătate, fericire și multe împliniri în viața ta, cumatra mea dragă! La mulți ani și toate cele bune!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte mereu de sprijinul și de iubirea celor dragi, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)