Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări pentru a ajunge la majorat! Îți urez să ai parte de multă fericire, de multă inspirație și de mult succes în viitor!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

💏 de Nuntă

În această zi specială, vă doresc să fiți împreună mereu și să vă iubiți și să vă respectați unul pe altul. Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

La mulți ani

"Un an nou înseamnă noi începuturi și noi oportunități. Îți urez să profiți de fiecare moment și să îți îndeplinești toate dorințele! La mulți ani!"

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Sper că ziua ta de naștere să fie așa cum îți dorești și să fii înconjurată de oameni dragi și de multă iubire, nașa mea minunată. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Iţi doresc să mergi pe un drum numit viaţa, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire. Iţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire !

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, seful meu! Este o bucurie pentru mine sa lucrez alaturi de tine si sa pot sa te felicit cu ocazia zilei tale de nastere. Iti doresc mult succes in toate proiectele tale si sa-ti implinesti toate obiectivele profesionale. Esti un lider inspirat si un coleg de munca minunat, iar munca ta este cu adevarat apreciata de noi toti.

La mulți ani De ziua ta

La mulţi ani cu multă iubire şi recunoştinţă pentru tot ceea ce eşti şi pentru tot ceea ce faci! Sărbătoreşte-ţi ziua de naştere cu multă bucurie şi încântare alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări, nepotul meu drag, pentru a ajunge la majorat! Îți dorim multă fericire și mult succes în toate proiectele tale viitoare. Sperăm să avem ocazia să te vedem cum crești și cum te transformi într-un adult matur și responsabil. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an plin de realizari, impliniri si surprize placute. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa te bucuri de pace, liniste si armonie. La multi ani!

🎂 Aniversare

50 ani

Sărbătorim astăzi o vârstă importantă, așa că îți doresc un an plin de împliniri și succese! La mulți ani și sărbători fericite!

💐 Sărbatori

La mulți ani de Sfânta Maria! Sănătate, bucurie și mult noroc vă dorim în această zi specială!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)