Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎈 De ziua ta, vreau să îți amintesc cât de mult însemni pentru mine. Ești raza mea de soare în zilele mohorâte și ecoul râsului meu în momentele fericite. La mulți ani și mulțumesc că exiști!

🎈 Ziua de naștere

La mulţi ani! Să găseşti adevărata FERICIRE. Să nu o cauţi mult, să nu pleci departe pentru a o găsi. Ea e foarte aproape - ea e în ziua nouă, ea e în soarele ce răsare, ea e în chipul ce îţi zâmbeşte dulce atunci când te priveşti în oglindă.

🎈 Ziua de naștere

Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsit… La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multe zâmbete și momente frumoase în acest nou an de viață, fiica noastră! Îți dorim toate cele mai bune și suntem aici mereu pentru tine, să te susținem și să te iubim necondiționat! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

La mulți ani și o zi de naștere plină de iubire, sănătate și împliniri! Sărbători fericite și numai momente de fericire în viața ta!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, vă urăm un sincer "La mulți ani!" și o zi specială plină de iubire și fericire. Sunteți un model pentru noi toți și suntem atât de recunoscători pentru influența pe care ați avut-o asupra vieții noastre.

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

💏 de Nuntă

Haioase

Sperăm că nunta voastră a fost atât de grozavă încât să uitați de toate greșelile pe care le-ați făcut în trecut. Felicitări pentru căsătorie!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, scumpa mea soră! Îți doresc să ți se împlinească toate visele și să fii mereu înconjurată de iubire.

🎂 Aniversare

Îți dorim multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață! La mulți ani și sărbătorire fericită!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de râsete, bucurii și multă distracție, draga noastră fiică! Îți dorim tot binele din lume și suntem aici mereu pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

La mulți ani și o zi de naștere plină de împliniri și momente frumoase! Îți doresc numai fericire și succes în tot ceea ce îți propui!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră! Sperăm că ziua dumneavoastră specială este atât de frumoasă și de unică ca și dumneavoastră. Vă dorim un an nou plin de realizări și împliniri!

💏 de Nuntă

Felicitări pentru a marca un an de la unirea voastră într-un angajament sacru. Sper că această căsnicie să fie plină de momente frumoase și fericite!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)