Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti cel mai bun sot din lume si ma simt norocoasa sa te am alaturi de mine in fiecare zi. La multi ani si multa iubire!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Aş vrea să fiu prima rază de soare ce îţi mângâie chipul dimineaţa, dar ştiu că nu pot. Aş vrea să fiu ultima rază de lună ce te adoarme dar ştiu că nu pot. Sunt doar un om ce te iubeşte şi fără tine nu trăieşte!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Sărbătorește-ți ziua de naștere în stil mare și cu multă voie bună!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Nicolae! Să aveți parte de multă bucurie, generozitate și momente magice!

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, minunea noastra! Suntem recunoscatori pentru fiecare moment petrecut alaturi de tine si pentru zambetele tale dulci care ne incanta in fiecare zi. Iti dorim un an minunat si plin de noi descoperiri!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multă iubire și susținere în acest nou an de viață, fiica mea dragă! Ești o persoană specială și sunt aici mereu pentru tine, să te susțin și să te ajut indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

La mulți ani De ziua ta

Să ai parte de o zi de naştere specială şi sărbătorită cu multă iubire şi voie bună! Îţi urez multă fericire şi succes în noul an care începe! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să ai parte de multe împliniri și realizări în viață! La mulți ani, băiatul nostru frumos și talentat!

🎈 Ziua de naștere

Mesajele cu La Mulţi Ani sunt greu de făcut, îţi doresc tot ce-ţi doreşti şi încă de-o mie de ori mai mult.

🎂 Aniversare

Fie ca ziua ta de naștere să fie plină de râsete, bucurii și multă distracție! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Sper că ziua ta de naștere să fie așa cum îți dorești și să fii înconjurată de oameni dragi și de multă iubire, nașa mea minunată. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te bucuri de pace, liniste si armonie in fiecare zi a noului an. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te simti fericita, optimista si plina de viata in fiecare zi a noului an. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)