Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Romantice

Felicitări pentru că ați găsit dragostea adevărată și pentru că ați decis să o sărbătoriți într-un mod atât de special. Să vă iubiți unul pe altul cu toată inima și să aveți o căsnicie plină de fericire și împlinire.

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte mereu de sprijinul și dragostea celor dragi! Felicitări pentru această zi specială și pentru o viață plină de bucurii și împliniri!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de succes, implinire si bucurii. Sa te simti fericita, optimista si plina de viata si sa ai parte de pace, liniste si armonie.

💏 de Nuntă

Să aveți parte de multă iubire, înțelegere și sprijin reciproc pe tot parcursul căsătoriei voastre.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Sperăm că ziua ta specială să fie plină de surprize, de momente frumoase alături de cei dragi și de multe împliniri. La mulți ani, fiul meu iubit!

🎈 Ziua de naștere

Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Nu sunt cea mai frumoasă, nici cea mai inteligentă, dar tu mai făcut cea mai îndrăgostită şi cea mai fericită.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Dragul meu nașule, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc” pentru tot ce ai făcut pentru mine de-a lungul anilor. Sper ca această zi să fie la fel de specială precum ești tu pentru mine.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Îți urez de ziua ta de naștere să ai parte de multe momente frumoase, de bucurii, de împliniri și de toată dragostea din lume, nașule! Ești un om deosebit și te apreciez foarte mult pentru toate calitățile tale. Să ai parte de o zi specială și sărbători frumoase alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te simti iubita, apreciata si respectata in fiecare zi a noului an. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care toate visele tale sa devina realitate. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

La mulți ani Cumătra

Sănătate, fericire și multe momente frumoase în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială!

💏 de Nuntă

Romantice

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de îndrăgostiți și de fericiți cum sunteți astăzi și că veți petrece multe momente frumoase împreună.

🎈 Ziua de naștere

Te felicităm cu ocazia zilei tale de naştere. Astăzi şi în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoştinţă şi vrem să ştii că eşti foarte important pentru noi. Îţi urăm o zi de naştere plină de fericire, linişte şi momente de neuitat. LA MULŢI ANI!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)