Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te iubesc te voi iubi şi chiar dacă soarta ne va despărţi iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea. Să ai o zi frumoasă dragostea mea!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an minunat, plin de momente frumoase si realizari. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

La mulți ani De ziua ta

Să ai parte de o zi de naştere minunată şi sărbătorită cu multă voie bună şi multă dragoste! Îţi doresc multă fericire şi sănătate în noul an care începe! La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, colega mea!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii!

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani pentru împlinirea vârstei de 50 de ani! Să ai parte de multe bucurii alături de cei dragi și să te bucuri de toate momentele frumoase ale vieții!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, bunicule! Iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte de momente frumoase alaturi de noi, familia ta!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de multe momente de bucurie și de multă iubire în viața ta, draga mea cumatra! Felicitări cu această ocazie specială!

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că ați ales să împărtășiți toate cele bune și rele ale vieții cu celălalt. Sperăm că veți fi mereu fericiți și că veți rămâne unul lângă celălalt în toate momentele dificile și plăcute.

🎂 Aniversare

50 ani

Fie ca aniversarea ta de 50 de ani să fie o sărbătoare memorabilă, cu o mulțime de momente frumoase și oameni dragi. La mulți ani și toate cele bune!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai un an plin de bucurii, satisfactii si realizari. Te iubesc si te doresc langa mine in fiecare zi.

💏 de Nuntă

Romantice

Suntem atât de fericiți să fim aici și să sărbătorim nunta voastră. Sperăm că veți petrece multe ani fericiți împreună și să vă iubiți unul pe altul pentru totdeauna.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Îți doresc o zi specială și să te bucuri de fiecare moment al acesteia!

💏 de Nuntă

Haioase

În ziua nunții voastre, vă doresc ca dragostea voastră să fie la fel de lungă ca lista de invitati. Felicitări!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Sănătate, fericire și multă iubire pentru cei doi îndrăgostiți! Felicitări pentru căsătorie!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)