Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, nașule! Îți doresc să ai parte de multe momente pline de veselie și să fii mereu înconjurat de dragoste și de oameni minunați! Sărbători frumoase!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

La mulți ani Mămica

Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să fii înconjurată mereu de iubirea și afecțiunea celor dragi. La mulți ani, mamă!

🎈 Ziua de naștere

Un îngeraş să te păzească O îmbrăţişare să te încălzească Un zâmbet să te facă fericită O inimă să te facă iubită... LA MULŢI ANI!!!

La mulți ani Sora mea

Fericită zi de naștere, soră! Să ai o viață împlinită, presărată cu momente frumoase și amintiri de neuitat.

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Fie ca această zi să fie una plină de iubire și de voie bună, nașule! Îți doresc multă putere și multe zile fericite în noul tău an de viață! La mulți ani și sărbători frumoase alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, cea mai dulce bunica! Esti o persoana speciala in viata mea si sunt recunoscator pentru fiecare moment petrecut alaturi de tine. Iti doresc o aniversare frumoasa si un an plin de momente frumoase alaturi de familie si prieteni!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim un an nou minunat, plin de aventuri și de momente frumoase alături de cei dragi, fiica noastră iubită! Ești o sursă de inspirație și suntem mândri de tot ceea ce ai realizat până acum! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Cununie

Nunta voastră este un moment special în viața voastră și suntem onorați să fim aici să sărbătorim cu voi. Sperăm că veți fi mereu fericiți împreună și veți avea o căsnicie fericită.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic! Te iubim enorm si suntem recunoscatori pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru felul in care ne-ai ghidat si ne-ai sustinut mereu. Fie ca acest an nou sa fie plin de sanatate, fericire si multe realizari pe toate planurile. Te iubim si iti multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de iubire, sănătate și realizări pentru fiul meu iubit. La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute şi un minut durează 60 de secunde….. dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine durează o veşnicie.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Să ai parte de multă iubire, fericire și sănătate în acest nou an de viață! La mulți ani, sora mea dragă!

💏 de Nuntă

Romantice

Sperăm că nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți, să vă respectați și să vă sprijiniți unul pe altul întotdeauna.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)