Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Toate florile au răsărit în prag de primăvară pentru a-ţi ura cele mai calde urări de bine, sănătate şi prosperitate!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc un an nou minunat, plin de aventuri și momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani, sora mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, dragul meu nașule! Îți urez multă sănătate, fericire și împlinire în toate planurile tale.

La mulți ani

Îți urez un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Un îngeraş să te păzească_ O îmbrăţişare să te încălzească_ Un zâmbet să te facă fericită_ O inimă să te facă iubită... LA MULŢI ANI!!!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim tot binele din lume în acest nou an de viață, scumpa noastră nepoată! Ești o persoană minunată și suntem mândri să fim bunicii tăi! La mulți ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te voi cuceri Dacă nici acum nu mă crezi că te iubesc va trebui să arunc în luptă ultima mea armă…

💏 de Nuntă

Haioase

Dragii mei, nu uitați că mărturiile sunt ca și cum ați arunca bani la gunoi. Felicitări pentru nunta voastră și să fiți fericiți!

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că ați găsit cineva care să îndure toate prostiile voastre, să vă iubească pentru ceea ce sunteți și să vă accepte, chiar și atunci când sunteți un pic nervoși. Să aveți o căsnicie fericită și amuzantă!

💏 de Nuntă

Să vă iubiți cu adevărat, să vă respectați și să fiți cei mai buni prieteni pe tot parcursul căsătoriei voastre.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama noastră iubită și dragă! Ești cea mai dulce mamă din lume și te iubim din tot sufletul nostru. Îți dorim să ai parte de toată fericirea și sănătatea din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani și felicitări pentru împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani! Sănătate, fericire și succes în tot ce îți propui!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an in care sa descoperi noi pasiuni, talente si sa te dezvolti personal. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca ziua ta să fie la fel de minunată precum ești tu, draga noastră fiică! La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase și împliniri în acest nou an de viață!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)