Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Sărbătoarea ta şi a primăverii Ultima ninsoare-ncarcă merii Dar curând ei plini vor fi de floare! Martie, mămico, sărbătoare!

💐 Sărbatori

Sărbători fericite de Sfântul Dumitru! Să vă fie sufletele pline de pace și bucurie în această zi specială!

💏 de Nuntă

În această zi specială, vă doresc să fiți împreună mereu și să vă iubiți și să vă respectați unul pe altul. Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Două cuvinte aş fi în stare să le rostesc oriunde şi oricând: Te iubesc!

🎈 Ziua de naștere

Bunica

La multi ani, bunica mea draga si iubita! Iti multumesc pentru toate lectiile de viata si pentru toate momentele dulci petrecute impreuna. Iti doresc un an nou plin de fericire, impliniri si iubire din partea celor dragi!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa te simti fericita, optimista si plina de energie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă viaţa nu e aşa cum o doreşti, chiar dacă cei pe care îi iubeşti te supără, iartă şi uită, zâmbeşte şi bucură-te alături de noi, cei ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri şi satisfacţii. Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! LA MULŢI ANI , cu cele mai frumoase gânduri de bine şi sănătate.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Îți dorim un an nou minunat, plin de aventuri și de momente frumoase alături de cei dragi, fiica noastră iubită! Ești o sursă de inspirație și suntem mândri de tot ceea ce ai realizat până acum! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🎉 La mulți ani, prietena mea minunată! Fie ca acest nou an să îți aducă zâmbete sincere, râsete nebune și împliniri din plin. Ești specială și meriți tot ce e mai bun în lume!

🎈 Ziua de naștere

Ce-i spui cuiva care a fost parte esenţiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mâna când erai mic şi te-a ajutat si ţi-a arătat calea? Ce-i spui cuiva care a stat lângă tine şi te-a ajutat să creşti - oferindu-ţi dragoste, putere şi sprijin pentru a deveni persoana care eşti astăzi? Ce-i spui pentru a-l înştiinţa ca e cel mai bun dintre toţi şi că speri că i-ai moştenit măcar o parte din înţelepciunea şi puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar “La multi ani, Tată, te iubesc!” sperând că va înţelege. Tată, mereu vei însemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorinţele să ţi se împlinească şi fie ca anul ce vine sa iţi aducă bucurie, fericire si voie buna.

La mulți ani Cumătra

La mulți ani, draga mea cumatra! Sper să ai parte de o zi specială și de o viață plină de sănătate, fericire și împliniri!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea... şi pentru tot ceea ce reprezentaţi... pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu... La mulţi ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🌺 La mulți ani, prietena mea cea mai apropiată! Îți urez să ai parte de aventuri uimitoare, să te descoperi pe tine în fiecare zi și să crești așa cum îți dorești. Ești minunată așa cum ești!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de iubire, intelepciune si bucurie. Sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale si sa te simti apreciata si respectata.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)