Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama cea mai frumoasă din lume! Ești o persoană specială și îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Îți doresc să ai parte de un an nou plin de sănătate, fericire și împliniri și să rămâi întotdeauna la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Pentru fiecare zâmbet pe care îl aduci in fiecare zi iţi doresc câte un an de fericire.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

La mulți ani, fiul meu drag! Sperăm ca această zi să fie plină de fericire, sănătate și împliniri pentru tine.

💏 de Nuntă

Căsătorie

Felicitări pentru căsătorie și pentru un început minunat în viața de familie! Să vă bucurați de fiecare moment alături de cei dragi!

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, dragul nostru bebelus! Esti lumina vietii noastre si suntem recunoscatori pentru fiecare zambet pe care il aduci in casa. Iti dorim numai bine si sa cresti mare si puternic!

💐 Sărbatori

Să vă fie casa plină de bucurie și dragoste de Sfânta Elena și Sfântul Constantin! La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Ca un bobocel de floare Să trăieşti în sărbătoare, Ca o floare înflorită Să te simţi mereu iubită, Ca un fir de iarbă fină Să fii scăldată în lumină Ca o gingaşă orhidee Să rămâi mereu femeie. Felicitări cu 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să ai parte de multe împliniri și realizări în viață! La mulți ani, băiatul nostru frumos și talentat!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de tot ceea ce-ți dorești în acest nou an de viață, fiica noastră frumoasă! Îți dorim multă fericire și împliniri și suntem aici pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

La mulți ani Urări

Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu multă voie bună și multă iubire! La mulți ani cu sănătate și fericire!

💏 de Nuntă

În această zi specială, vă doresc să fiți împreună mereu și să vă iubiți și să vă respectați unul pe altul. Felicitări cu ocazia aniversării nunții voastre!

💏 de Nuntă

De ziua nunții voastre, vă doresc să aveți mereu sufletele împreună și să depășiți împreună orice obstacol care vi se va ivi în cale.

🎈 Ziua de naștere

Sa fie un an in care sa te simti fericita, optimista si plina de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi e ziua ta si numai a ta. Astăzi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, căci se vor realiza, sa crezi in speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Să rămâneţi mereu la fel de gingaşe şi puternice. La mulţi ani de 8 Martie!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)