Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Fiului

La mulți ani, fiul meu drag! Să ai o zi minunată și sănătoasă, plină de bucurii și împliniri!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot! Imi amintesc cu drag momentul in care ne-am cunoscut si de atunci, ai devenit mai mult decat un partener de viata - esti cel mai bun prieten, confident si sustinator pe care mi-l pot dori. Nu exista nimic pe lumea asta care sa nu putem depasi impreuna, iar in aceasta zi speciala, imi doresc ca tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. Te iubesc enorm si iti multumesc ca existi in viata mea.

💏 de Nuntă

Haioase

Vă felicităm pentru că ați decis să vă uniți oficial și să începeți să vă iubiți, să vă respectați și să vă susțineți reciproc, chiar și atunci când celălalt este insuportabil. Să aveți o căsnicie fericită!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Să fii mereu sănătoasă, fericită și iubită de cei dragi în această zi specială! La mulți ani, fiica mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

La mulți ani, dragul meu nașule! Sănătate, fericire, împliniri și multe zile fericite îți doresc în această zi specială!

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca aceasta zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas. Fie ca Ziua de azi să-ţi aducă în casă Lumina, Dragostea, Înţelegerea şi Sănătatea!!!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Te iubesc şi asta e tot ce contează! Nu-mi pasă că ne mai certăm atât timp cât te iubesc ca-n prima zi, ba chiar mai mult!

La mulți ani Cumătra

Să ai parte de o zi specială și de multe momente frumoase alături de cei dragi, draga mea cumatra! La mulți ani și toate cele bune!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Sper că această zi de naștere să fie una de neuitat, plină de bucurie și fericire! La mulți ani, sora mea iubită!

🎂 Aniversare

1 anișor

La mulți ani, nepoțica mea adorabilă! Ești lumina vieții noastre și suntem atât de fericiti să te avem în viața noastră. Îți dorim un an de zile plin de zâmbete dulci, bucurii și multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani și felicitări!

💏 de Nuntă

Haioase

În această zi specială de nuntă, am auzit că sunteți pregătiți să vă uniți oficial conturile bancare. Felicitări și noroc!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Sănătate, fericire și iubire în căsnicia voastră! Felicitări pentru acest început minunat în viața de cuplu!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de bucurii, satisfactii si realizari in noul an.

🎂 Aniversare

La mulți ani! Îți doresc să ai parte de multe momente frumoase, împliniri și de multă fericire în acest nou an de viață!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)