Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

La mulți ani de Sfânta Ecaterina! Să aveți parte de armonie, fericire și împliniri alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Nașului

Fiecare om are un naș, dar eu am norocul să am cel mai bun naș din lume! Îți doresc de ziua ta de naștere multă fericire, împliniri și toată dragostea din lume! La mulți ani, dragul meu nașule!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, dragă mea/ dragul meu! Aceasta este o etapă importantă în viața ta și este o dovadă a maturității și a creșterii tale personale. Îți doresc multă fericire și împliniri pe parcursul acestui nou capitol al vieții tale. Sper că vei avea parte de momente frumoase și experiențe unice, iar visurile tale să devină realitate. Să fii mereu înconjurat/ă de oameni care te iubesc și te susțin. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubirea mea! Ziua ta de nastere este un motiv de sarbatoare pentru noi amandoi, pentru ca imi aminteste cat de mult te iubesc si cat de multe lucruri minunate avem impreuna. Tu esti persoana care imi face inima sa tresalte si care ma face sa zambesc mereu, indiferent de situatie. Sper ca acest an nou sa fie la fel de special si minunat ca tine, si sa-ti aduca multe momente memorabile alaturi de mine. Te iubesc enorm si iti multumesc ca faci parte din viata mea.

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa ai un an in care sa te simti apreciat si iubit.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea cea dulce! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună și pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc un an plin de bucurii și sănătate și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea.

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu zâmbetul pe buze și cu inima plină de bucurie!

La mulți ani Mămica

Îți urez un an minunat plin de momente frumoase, bucurii și realizări. La mulți ani, mama mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea minunată! Ești cea mai importantă persoană din viața mea și îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi le-ai arătat de-a lungul anilor. Îți doresc un an plin de bucurii și împliniri și sănătate, pentru că tu meriți tot binele din lume.

🎂 Aniversare

La mulți ani! Să ai parte de multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte de multă iubire și armonie în viața ta de familie! Felicitări cu această ocazie specială!

🎈 Ziua de naștere

Astăzi e ziua ta si numai a ta. Astăzi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, căci se vor realiza, sa crezi in speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

💏 de Nuntă

La mulți ani, dragii mei! Sper că veți petrece o zi specială alături de cei dragi și că veți avea parte de multe surprize plăcute în această zi aniversară.

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani și felicitări pentru împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani! Sănătate, fericire și succes în tot ce îți propui!

🎈 Ziua de naștere

Sub cerul plin de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, Lumea-ţi spune „LA MULŢI ANI”

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)