Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💏 de Nuntă

Romantice

La mulți ani de la nunta voastră! Sperăm că veți rămâne mereu atât de îndrăgostiți și de fericiți cum sunteți astăzi și că veți petrece multe momente frumoase împreună.

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani! Îți doresc să ai parte de multă înțelepciune, de multă fericire și sănătate în acest nou an de viață!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, dragul meu! Este o bucurie pentru mine sa te pot felicita cu ocazia acestei zile speciale. Iti doresc multa sanatate, fericire si noroc in tot ceea ce vei face. Fie ca viata ta sa fie plina de realizari, momente frumoase si impliniri! Sper sa pot sa te sustin mereu in toate proiectele tale si sa-ti fiu alaturi in toate momentele importante din viata ta. Felicitari din toata inima mea si iti doresc o zi de nastere memorabila!

La mulți ani De ziua ta

Îţi urez să ai parte de multă fericire şi succes în viaţă! La mulţi ani cu sănătate şi împliniri, într-o zi de naştere plină de voie bună!

La mulți ani Sora mea

La mulți ani, scumpa mea soră! Îți doresc să ți se împlinească toate visele și să fii mereu înconjurată de iubire.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Pentru dragostea ta infinită, pentru pasiunea şi tandreţea ta, pentru toată fericirea – recunoştinţa şi dragostea mea pentru tine sunt nemărginite. Te ador şi te aştept să te răsplătesc.

🎈 Ziua de naștere

Chiar dacă 365 de zile pe an pentru cei din jur eşti o oroare, azi e ziua ta şi pentru noi e sărbătoare. La mulţi ani!

La mulți ani De ziua ta

Îţi doresc să ai parte de multe realizări şi împliniri în viaţă, multă fericire şi iubire! La mulţi ani cu multă dragoste şi bucurie în suflet!

💏 de Nuntă

Haioase

Sărbătoriți această zi specială a nuntii voastre știind că aveți întreaga lume în spatele vostru, inclusiv familia, prietenii și toți cei care vă iubesc. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de fericire și distracție!

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, iubita mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale. Sa ai curajul sa iti urmezi visurile si sa ai parte de realizari care sa te faca sa te simti mandra de tine. Sa avem un an plin de bucurii si satisfactii impreuna.

💏 de Nuntă

Să vă iubiți unul pe altul la fel de mult ca în ziua în care v-ați căsătorit și să aveți o căsnicie lungă și fericită.

🎈 Ziua de naștere

Astăzi, fiind o zi frumoasa Şi ştiind că-i ziua ta, În parfumul dimineţii Ţin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii Pentru tine a sosit; Îţi doresc în a ta viată Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primeşte LA MULŢI ANI din partea mea

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Sa ai un an in care sa te simti puternic, optimist si plin de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Îți doresc un an minunat, plin de realizări și împliniri, sora mea! Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și să fii mereu fericită și împlinită! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Haioase

Felicitări pentru că ați reușit să găsiți cineva care să vă iubească și să vă accepte așa cum sunteți. Să aveți o căsnicie fericită și plină de amintiri frumoase!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)