Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

🎂 Aniversare

18 ani

Felicitări, prietena mea cea mai bună, pentru a ajunge la vârsta de 18 ani! Sper că acest nou an va fi plin de multe experiențe frumoase, de multe împliniri și de multe aventuri alături de cei dragi. Îți dorim multă fericire și mult succes în toate proiectele tale viitoare. La mulți ani!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Primăvara... anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldură sufletească! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una deosebită și plină de momente fericite, alături de cei dragi. La mulți ani, fiul meu iubit!

💏 de Nuntă

Cununie

Nunta voastră este doar începutul unei călătorii minunate împreună. Să vă iubiți, să vă respectați și să vă sprijiniți unul pe altul întotdeauna. Felicitări pentru cununie!

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Astăzi este ziua în care ai venit pe lume și ne-ai adus bucurie și fericire în viața noastră. La mulți ani, fiica mea!

🎈 Ziua de naștere

Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de minunată și unică ca și tu! La mulți ani și o viață plină de realizări și bucurii!

🎈 Ziua de naștere

Felicitari cu ocazia zilei tale de nastere, mama! Sper ca aceasta zi sa fie una memorabila si sa-ti aduca multa fericire si impliniri. Esti o mama minunata si sunt recunoscatoare pentru tot ce ai facut pentru mine de-a lungul anilor. Iti doresc multa sanatate, iubire si momente frumoase alaturi de tatal meu si cei dragi. Fie ca anul acesta sa fie unul dintre cei mai buni din viata ta si sa-ti aduca tot ce iti doresti. Te iubesc si iti multumesc pentru tot!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Dacă n-ai fi tu, nu aş mai vedea lumea în aceeaşi culoare în care o văd acum. Ar fi mult mai mată. Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie de ceva, dar şi în clipele de fericire. Te iubesc!

🎂 Aniversare

1 anișor

La multi ani, iubirea noastra! Esti cel mai frumos dar pe care l-am primit si suntem norocosi sa te avem in viata noastra. Iti dorim numai fericire si impliniri in fiecare zi!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multe momente frumoase și împliniri în acest nou an de viață, draga noastră nepoată! Ești o sursă de fericire pentru noi și sperăm să avem parte de multe aventuri și momente frumoase împreună în viitor! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. La mulţi ani fericiţi!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Să ai parte de multe împliniri și realizări în viață! La mulți ani, băiatul nostru frumos și talentat!

La mulți ani Mămica

Îți doresc multă fericire și sănătate în acest nou an de viață. La mulți ani, mamica mea dragă!

La mulți ani Urări

La mulți ani cu sănătate, fericire și împliniri! Sărbătorește ziua ta de naștere cu dragoste și voie bună alături de cei dragi!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)