Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani

"La mulți ani și multe împliniri în viață! Să te bucuri de această zi specială alături de oamenii dragi și să ții amintirea ei pentru totdeauna în sufletul tău!"

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Fie ca ziua ta de nastere sa fie plina de bucurie, rasfat si iubire. Tu esti cel mai important om din viata mea si nu as putea sa-mi imaginez sa fiu cu altcineva decat cu tine. Ai fost alaturi de mine in momentele bune si rele, m-ai sustinut intotdeauna si mi-ai fost o sursa de inspiratie si motivatie. Te iubesc din toata inima si iti doresc un an nou plin de realizari, impliniri si fericire.

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, dragul meu sot! Sper ca acest an sa fie plin de realizari, bucurii si multa iubire!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Iti doresc un an plin de realizari si bucurii, cu ocazia zilei tale de nastere. La multi ani!

💏 de Nuntă

Haioase

Vă felicităm pentru această zi minunată de nuntă și pentru toate momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună. Nu uitați niciodată să vă mențineți umorul și să continuați să vă bucurați unul de celălalt.

La mulți ani

"La mulți ani cu sănătate și fericire! Sărbătorim astăzi nașterea ta și te iubim foarte mult!"

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, draga mea! Iti doresc sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii in noul an. Te iubesc si te doresc langa mine in fiecare zi.

La mulți ani Urări

Să ai parte de o zi de naștere minunată și sărbătorită cu multă bucurie și iubire! La mulți ani cu sănătate și fericire în noul an care începe!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ziua ta de nastere! Iti doresc sa te bucuri de pace, liniste si armonie in noul an.

🎈 Ziua de naștere

Fie ca aceasta zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas. Fie ca Ziua de azi să-ţi aducă în casă Lumina, Dragostea, Înţelegerea şi Sănătatea!!!

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca în acest nou an de viață să poți să-ți îndeplinești toate dorințele și să ai parte de multă iubire și susținere, draga mea sora! Ești o persoană minunată și îți merită toate cele mai bune lucruri din lume! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Căsătorie

Să aveți parte de multe momente de bucurie și de multe împliniri în viața de familie! Felicitări pentru căsătorie și pentru acest început frumos alături de celălalt!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnourat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani de 8 Martie!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an in care sa te dezvolti personal, sa descoperi noi talente si pasiuni. Sa ai parte de multe bucurii, satisfactii si realizari si sa te simti fericita si plina de energie.

🎈 Ziua de naștere

Îți urez să ai parte de o zi de naștere minunată și să te bucuri de fiecare moment al acesteia. Fiecare an nou să îți aducă multe motive de bucurie și să îți îndeplinești toate visurile și aspirațiile. Să ai parte de multă iubire și fericire, iar viața ta să fie mereu plină de frumos și de lumină!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)