Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa te bucuri de pace, liniste si armonie in fiecare zi a noului an. La multi ani!

💏 de Nuntă

Să vă sprijiniți unul pe altul în orice moment și să aveți o căsnicie plină de încredere și respect.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa fie un an in care sa te simti fericita, optimista si plina de energie. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

La mulți ani Mămica

Îți mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine și că îmi oferi suportul și încurajarea de care am nevoie. La mulți ani, mamă dragă!

🎈 Ziua de naștere

Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, doar tu eşti nemuritoare, La Mulţi Ani şi mult umor.

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Dacă ai ştii ce minunat e să fiu iubită de tine! Dacă ai ştii cât de recunoscătoare îţi sunt şi cât de generoasă o să fiu cu tine. Dacă ai ştii…. Ai multe să descoperi iubitule, am atatea să-ţi dăruiesc…. Te aştept, iubitule.

🎈 Ziua de naștere

Fiicei

Fiica mea dragă, la mulți ani! Ești lumina ochilor noștri și suntem mândri de tine și de toate realizările tale.

🎈 Ziua de naștere

Îţi doresc La Mulţi Ani şi multe bucurii trăite cu ai tai copii.

🎈 Ziua de naștere

Mama

La mulți ani, mama mea iubită! Ești o persoană specială în viața mea și îți mulțumesc pentru toată iubirea și înțelepciunea pe care mi le-ai arătat mereu. Îți doresc să ai parte de toate bucuriile din lume și să rămâi mereu la fel de minunată și iubitoare.

🎈 Ziua de naștere

Sora mai mică

Fie ca această zi să fie plină de distracție, râsete și bucurie! La mulți ani, sora mea iubită!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa te simti iubit, apreciat si respectat in noul an.

🎈 Ziua de naștere

O fiică în viaţă este un dar de la cel de sus. Iţi va umple inima de râsete, căldura şi farmec nemăsurat. Cu fiecare zi a vieţii ei va adăuga câte o trăsătura, va deveni mai frumoasă şi îţi va însenina zilele. Mă bucur ca eşti fiica mea, ai fost cel mai frumos dar pe care viata mi l-a oferit. La mulţi ani!

💐 Sărbatori

💘 Sfântul Valentin

Aş vrea să fiu prima rază de soare ce îţi mângâie chipul dimineaţa, dar ştiu că nu pot. Aş vrea să fiu ultima rază de lună ce te adoarme dar ştiu că nu pot. Sunt doar un om ce te iubeşte şi fără tine nu trăieşte!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubirea mea! Esti cel mai important om din viata mea si nu as putea sa-mi imaginez sa fiu cu altcineva decat cu tine!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Dragă nașă, vă dorim un an nou plin de fericire, sănătate și împliniri. Sunteți o parte importantă a familiei noastre și suntem atât de recunoscători pentru tot sprijinul și îndrumarea pe care ni le-ați oferit de-a lungul anilor.

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)