Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

La mulți ani De ziua ta

Îţi urez să ai parte de multă voie bună şi sărbătorită cu multă încântare şi multă dragoste! La mulţi ani cu sănătate şi fericire în noul an care începe!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an plin de iubire, intelepciune si bucurie. Sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale si sa te simti apreciata si respectata.

🎂 Aniversare

18 ani

La mulți ani, nepoata mea frumoasă! Sperăm că această zi va fi una de neuitat, plină de bucurie și de surprize frumoase. Îți dorim multă inspirație, multă înțelepciune și multă fericire în viața ta. Felicitări cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani!

🎈 Ziua de naștere

Scurte

Sărbătorește-ți ziua de naștere cu multă energie și entuziasm!

La mulți ani

La mulți ani și multe bucurii în viața ta! Să ai parte de o zi de naștere minunată, alături de cei dragi!

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de iubire, intelepciune si bucurie in fiecare zi a noului an. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Sa ai un an minunat, plin de aventuri si momente de neuitat. La multi ani, cu ziua ta de nastere!

🎈 Ziua de naștere

Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea sa-ti ureze La Mulţi Ani

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa te simti fericita, optimista si plina de energie in fiecare zi a noului an.

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Pentru fiul nostru minunat, toată dragostea și cele mai frumoase urări de ziua ta de naștere! La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de râsete, bucurii și multă distracție, draga noastră fiică! Îți dorim tot binele din lume și suntem aici mereu pentru tine, indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

💏 de Nuntă

Să vă susțineți reciproc în orice situație și să vă bucurați împreună de tot ce vă aduce viața.

🎈 Ziua de naștere

Prietenei

🌺 La mulți ani, prietena mea cea mai apropiată! Îți urez să ai parte de aventuri uimitoare, să te descoperi pe tine în fiecare zi și să crești așa cum îți dorești. Ești minunată așa cum ești!

🎂 Aniversare

La mulți ani și să ai parte de multe momente frumoase, pline de fericire și bucurie! Sărbătorire fericită!

🎂 Aniversare

Fie ca acest nou an de viață să fie unul plin de reușite, bucurii și de multe momente frumoase! La mulți ani și sărbătorire fericită!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)