Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

🎈 Ziua de naștere

Soțului

La multi ani, iubitul meu sot si tatic minunat! Iti multumesc pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ai oferit si pentru felul in care ne iubesti si ne protejezi mereu. Fie ca acest an nou sa fie plin de bucurii si realizari, si sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti. Te iubim din tot sufletul si suntem recunoscatori ca esti alaturi de noi in fiecare zi.

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Sper că ziua ta de naștere să fie așa cum îți dorești și să fii înconjurată de oameni dragi și de multă iubire, nașa mea minunată. La mulți ani!

🎈 Ziua de naștere

Nașei

Felicitări la mulți ani, nașa noastră iubită! Sunteți un exemplu de generozitate, înțelepciune și iubire necondiționată. Vă dorim toate cele bune în ziua dumneavoastră specială!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

Fie ca ziua ta de nastere sa fie la fel de minunata precum esti tu! La multi ani, prietene drag!

🎈 Ziua de naștere

Un cer senin şi fără nori, viaţa ta să fie. Să ai în cale numai flori, succes şi bucurie.

🎂 Aniversare

50 ani

La mulți ani pentru împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani! Sperăm să ai parte de un an cu multe realizări și cu multe motive de bucurie!

🎈 Ziua de naștere

Fiului

Fie ca această zi să fie una de neuitat, plină de soare și de distracție! La mulți ani, fiul meu iubit!

La mulți ani Cumătra

La mulți ani și să ai parte mereu de sprijinul și dragostea celor din jurul tău! Felicitări cu această ocazie specială și toate cele bune în viață!

🎈 Ziua de naștere

Să primeşti flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

🎈 Ziua de naștere

Bărbați

La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere! Iti doresc sa ai parte de multa fericire, sanatate si bucurii in noul an.

🎈 Ziua de naștere

Fetița mea

Să ai parte de multă iubire și susținere în acest nou an de viață, fiica mea dragă! Ești o persoană specială și sunt aici mereu pentru tine, să te susțin și să te ajut indiferent de ce se întâmplă! La mulți ani!

🎂 Aniversare

Să ai parte de multă iubire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață, dragul meu/prietena mea! La mulți ani și să ne vedem sărbătorind multe alte aniversări în viitor!

🎈 Ziua de naștere

Soțului

Esti cel mai bun sot din lume si ma simt norocoasa sa te am alaturi de mine in fiecare zi. La multi ani si multa iubire!

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Îți doresc să ai parte de tot ceea ce îți dorești și să te simți mereu apreciată și iubită de cei din jurul tău. La mulți ani

La mulți ani

Îți doresc un an nou plin de realizări, sănătate și fericire! La mulți ani și multe bucurii în viața ta!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)