Surprinde persoana
cu un mesaj original

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cu un mesaj creativ

Mesaje de felicitare și urări pe Felicitari-ocazii.ro

Viața este plină de ocazii speciale, de zile frumoase și aparte, de sărbători și petreceri. Iar noi suntem cu toții înconjurați de oameni minunați, oameni special, către care deseori se îndreaptă gândul nostru și sentimentele noastre. Și atunci când vrem să ne facem auzite gândurile, mesajele pe care le transmitem uneori sunt greu de găsit în interiorul nostru, greu de exprimat în cuvinte pentru că ne lăsăm copleșiți de emoții.

Top mesaje din această lună

💐 Sărbatori

Sărbătorile sunt pline de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

🎂 Aniversare

Sărbătorire fericită și la mulți ani! Îți dorim multă fericire, sănătate și împliniri în acest nou an de viață!

La mulți ani Mămica

Îți doresc să ai parte de multe bucurii și realizări în acest nou an de viață. La mulți ani, mamico dragă!

🎈 Ziua de naștere

Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi… parale

💏 de Nuntă

Cununie

Astăzi sărbătoriți dragostea și uniunea voastră și suntem atât de fericiți să fim aici alături de voi. Felicitări și să aveți o căsnicie plină de iubire și fericire.

🎈 Ziua de naștere

Femei

La multi ani, colega mea! Iti doresc sa ai parte de succes in toate domeniile vietii tale.

💏 de Nuntă

Haioase

Să vă trăiți viața împreună ca și cum astăzi ar fi ultima zi! Dar să sperăm că sunt multe zile minunate înainte. Felicitări!

🎈 Ziua de naștere

Cumnata

La multi ani, cumnata! Iti doresc sa ai un an in care sa te dezvolti personal, sa descoperi noi talente si pasiuni. Sa ai parte de multe bucurii, satisfactii si realizari si sa te simti fericita si plina de energie.

💏 de Nuntă

Romantice

Vă felicităm pentru că ați găsit dragostea adevărată și pentru că ați ales să o sărbătoriți într-un mod atât de special. Sperăm că nunta voastră este doar începutul unei căsnicii fericite și pline de iubire.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Primăvara... anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldură sufletească! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.

💏 de Nuntă

Haioase

Dragii mei, vă felicităm pentru că ați reușit să găsiți pe cineva care să vă accepte defectele și să vă iubească necondiționat. Sperăm că veți petrece multe ani minunați împreună!

🎈 Ziua de naștere

La multi ani, seful meu! Este o bucurie pentru mine sa lucrez alaturi de tine si sa pot sa te felicit cu ocazia zilei tale de nastere. Iti doresc mult succes in toate proiectele tale si sa-ti implinesti toate obiectivele profesionale. Esti un lider inspirat si un coleg de munca minunat, iar munca ta este cu adevarat apreciata de noi toti.

💐 Sărbatori

🌷 8 Martie

Dumnezeu a reuşit să îmbine prea frumos şoapta frunzelor, curbele valurilor, tentaţia florilor, enigma privirii, duritatea diamantului şi blândeţea porumbiţei ca să creeze Femeia.

🎈 Ziua de naștere

Femei

Sa ai parte de pace, liniste si armonie in noul an. La multi ani, cu ocazia zilei tale de nastere!

La mulți ani Cumătra

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere și să ai parte de multe momente frumoase și de multă iubire în viața ta!

Pentru aceste ocazii speciale, vă pune la dispoziție zeci de mesaje frumoase, fiecare original și unic, compus de echipa noastră special pentru astfel de ocazii, cu sensibilitate, grijă, încărcate de sentimente și emoție. Mesaje pentru iubită, pentru iubit, pentru părinți și prieteni, pentru profesori și șefi. Pentru sărbători, zile de naștere, ocazii speciale. Vă punem la dispoziție calitate și promtitudine. Puteți copia simplu mesajul pentru a-l trimite celor dragi, câștigându-le aprecierea, în numai câteva secunde, fără să mai pierdeți timpul încercând să vă găsiți cuvintele potrivite. Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră! Răspundem, de asemenea, la cereri de mesaje personalizate, cu cea mai mare plăcere. Vă invităm să alegeți dintre mesajele pe care vi le oferim, pentru a le trimite celor dragi. :)